Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV slijt Marcelo aan Hannover


10 augustus 2013 - PSV is er in geslaagd om de overbodig geraakte Marcelo kwijt te raken. Het Duitse Hannover '96 neemt de Braziliaanse verdediger van PSV over. Marcelo levert PSV 2,75 miljoen euro op. Daarnaast zal PSV ook meeverdienen aan een eventuele toekomstige transfer.

De 26-jarige Marcelo speelde sinds 2010 in Eindhoven, PSV nam hem toen over van Wisla Krakow. De afgelopen jaren was hij een vaste waarde maar door de komst van Bruma en Rekik ging de voorkeur uit naar deze verdedigers. In Noord-Duitsland lag voor Marcelo een vierjarig contract klaar.

"Voor Marcelo is dit een mooie kans om in de Bundesliga te spelen", zegt technisch manager Marcel Brands op PSV.nl. "Door de nieuwe situatie was Marcelo, die de afgelopen twee jaar alles gespeeld heeft en een prima jongen in de groep is, niet langer eerste keus. PSV heeft daarom de beslissing genomen om mee te werken aan een transfer, onder goede voorwaarden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!