Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC mag hopen op komst Nwofor


10 augustus 2013 - Roda JC lijkt op korte termijn te kunnen beschikken over Uche Nwofor. De Nigeriaanse aanvaller van VVV Venlo is dichtbij een akkoord met een Premier League club die de speler vervolgens direct wil verhuren aan Roda JC.

Nwofor degradeerde vorig seizoen met VVV Venlo uit de Eredivisie. Toen al werd duidelijk dat de Nigeriaanse aanvaller daar weinig zin in had. Ondanks de nodige geruchten staat Nwofor nog altijd onder contract in Venlo. Omdat hij nog niet voldoende interlands speelde voor Nigeria wordt een werkvergunning in Engeland lastig.

De Premier League club waarvan de naam nog onbekend is wil dat Nwofor via Roda JC uitgroeit tot een vaste waarde bij Nigeria. Op die manier is de overstap naar de Premier League uiteindelijk mogelijk. Roda JC staat open voor de komst van Nwofor omdat het na het vertrek van Malki (Kasimpasa) geen goaltjesdief meer heeft.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!