Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alderweireld sluit Moskou niet uit


12 augustus 2013 - Toby Alderweireld sluit een transfer van Ajax naar Spartak Moskou niet bij voorbaat uit. De Belgisch international heeft te kennen gegeven de Russische club te overwegen mocht het met Ajax tot een akkoord te zijn gekomen.

"Ik heb inmiddels ook begrepen dat ze bij Ajax een bod", zegt Alderweireld in gesprek met De Telegraaf. "Pas als de clubs eruit zijn, hoef ik erover na te denken. Ik wil me sowieso eerst op België - Frankrijk van woensdag richten. Ik heb altijd gezegd dat ik elke optie heel serieus zal bekijken. Ik zeg op voorhand zeker geen nee, maar ook nog geen ja. Het hangt van de aanbieding af."

De Belgisch international kan in Moskou bakken met geld gaan verdienen. "Wie me kent, weet dat ik nooit alleen voor het geld zal kiezen, maar er kan een totaalplaatje voorbij komen, dat je gewoonweg niet kun weigeren. En Spartak is natuurlijk geen misselijke club. Via Daley Blinds telefoon heb ik op de 'ping' al contact gehad met Aras Özbiliz. Hij kan me informeren over de Russische competitie en Spartak Moskou. Ik zal zeker met de club gaan praten."

Toby Alderweireld heeft bij Ajax nog een contract tot het einde van het seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!