Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax zes weken zonder De Jong


12 augustus 2013 - Ajax moet het weken doen zonder Siem de Jong. Bij de aanvoerder van Ajax is maandag een klaplong geconstateerd. De aanvallende middenvelder moet dan ook nog een aantal dagen in het ziekenhuis verblijven waar hij vandaag werd voorzien van een tijdelijke drain in zijn rechterlong.

Wegens aanhoudende benauwdheid en hoesten werd De Jong maandag onderzocht. Uit het onderzoek bleef dat De Jong een ingeklapte long had. Het is onbekend hoe en wanneer de speler deze blessure heeft opgelopen. Ajax moet het zeker zes weken zonder haar aanvoerder stellen. Hierdoor mist De Jong onder andere de Klassieker tegen Feyenoord van aanstaande zondag maar ook de start van de Champions League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!