Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pastoor denkt niet aan opstappen


13 augustus 2013 - Alex Pastoor staat bijzonder onder druk bij NEC. De oefenmeester kan zo maar de eerste trainer in de Eredivisie gaan worden die wordt ontslagen. Pastoor weigert echter zelf de handdoek in de ring te gooien.

Pastoor verwijt de directie van NEC een gebrek aan vertrouwen en communicatie. Op initiatief van Pastoor vorige maand vond er onlangs al een gesprek plaats tussen de directie en de oefenmeester. Pastoor zou hierop nog een terugkoppeling krijgen maar heeft nog altijd niet gehoord.

'We zijn inmiddels een aantal dagen verder en ik heb nog steeds geen respons gehad van de directie of rvc. Het is zelfs zo dat ik er achteraan heb moeten bellen. Dat vind ik uiterst opmerkelijk en volgens mij hoor je zo niet met elkaar om te gaan. Net als het uitgesproken feit dat men er weinig vertrouwen meer in heeft', zegt Pastoor in AD Sportwereld.

Pastoor gaat verder: 'Zelf de handdoek gooien? Waarom? Zo steek ik niet in elkaar. Ik neem mijn verantwoordelijkheid. De jongens doen er alles aan om te presteren. Ik zal ze dan ook nooit laten vallen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!