Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

SC Cambuur ziet af van Kew Jaliens


13 augustus 2013 - SC Cambuur gaat niet in zee met Kew Jaliens. De routinier was in beeld bij de promovendus maar blijkt financieel uiteindelijk niet haalbaar. De 34-jarige Jaliens zit zonder club na zijn vertrek bij Wisla Krakow.

"Voor een club als Cambuur moeten we dan te gekke dingen gaan doen. We zoeken verder", aldus algemeen directeur Gerald van den Belt in De Telegraaf. Tienvoudig international Jaliens speelde in de Eredivisie eerder voor Sparta, Willem II en AZ. In 2010 verruilde hij Alkmaar voor Wisla Krakow.

SC Cambuur blijft dus zoeken naar versterking. Ondertussen moet het ook op zoek naar een nieuwe reservedoelman. Gisteren werd het contract met Ruud Swinkels ontbonden. Swinkels tekende deze zomer pas een tweejarig contract in Leeuwarden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!