Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spartak schrift van salariseisen Alderweireld


13 augustus 2013 - Ajax en Spartak Moskou lijken elkaar gevonden te hebben in de transfersom voor Toby Alderweireld. De Russische club is bereid 7 miljoen euro neer te tellen om het nog een jaar doorlopende contract af te kopen.

Toch is een transfer nog allerminst zeker. Volgens het Russische Sport-Express heeft Alderweireld behoorlijk hoge eisen. De Belgisch international zou een jaarsalaris van maar liefst drie miljoen euro netto eisen. Een bedrag dat zelfs de clubleiding van Spartak Moskou deed schrikken. Dat wordt dus mogelijk het struikelblok. Spartak zou nu overwegen om het salaris over vier in plaats van drie jaar te verspreiden.

Ondertussen lijkt dat niet de enige uitgaande transfer bij Ajax. Christian Eriksen flirt in de Deense media namelijk openlijk met Tottenham Hotspur terwijl Fulham zich weer in Amsterdam zou hebben gemeld voor Eyong Enoh. Ajax vraagt 3,5 miljoen euro. Zo ver willen de Cottagers absoluut niet gaan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!