Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Powel laat contract bij Elche ontbinden


13 augustus 2013 - Berry Powel lijkt voor een terugkeer naar Nederland te staan. De 33-jarige aanvaller heeft zijn contract bij de Spaanse promovendus Elche CF namelijk laten ontbinden. Powel had in Spanje nog een contract tot volgend jaar zomer.

Berry Powel op zijn eigen Twitter account @BerryPowel: "Zojuist overeenstemming bereikt met Elche CF over de ontbinding van mijn contract. Mooie tijd gehad! Nu op naar de volgende uitdaging" Powel was eerder al op proef bij De Graafschap en kon daar ook een eenjarig contract tekenen. Powel was niet onder de indruk van het voorstel en De Graafschap brak de onderhandelingen vervolgens af. De aanvaller speelde al twee keer eerder in zijn loopbaan op de Vijverberg.

Het is dus nog onbekend waar de oud-speler van FC Den Bosch, Milwall, De Graafschap, FC Groningen, ADO DEn Haag, Gimnastic de Tarragona en Huracan Valencia zijn heil gaat zoeken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!