Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord huurt Armenteros van Anderlecht


14 augustus 2013 - Samuel Armenteros moet Feyenoord meer offensieve mogelijkheden gaan bezorgen. Feyenoord en Anderlecht zijn het al eens over de huurdeal. Nu is het aan Feyenoord en Armenteros om er uit te komen. Vandaag wordt een definitief akkoord al verwacht.

Feyenoord was al langer op zoek naar versterking. Technisch directeur wilde wachten op buitenkansjes aan het einde van de transfermarkt maar na nederlagen tegen PEC Zwolle en FC Twente moest Feyenoord nu al aan de bak. Armenteros wordt zonder optie tot koop voor een seizoen gehuurd van Anderlecht. De Belgische topclub trok Armenteros pas in januari van dit jaar aan maar de voormalig Zweeds jeugdinternational zou slechts vier duels spelen.

Armenteros kan hangend op links uit de voeten of achter spits Graziano Pelle. Voor die laatste positie zou Armenteros een concurrent zijn voor Lex Immers. Feyenoord kon de kwaliteitsinjectie goed gebruiken. Het is zelfs niet uitgesloten dat aan het einde van de transfermarkt nog een offensieve kracht naar Rotterdam-Zuid trekt. Feyenoord blijft de situatie van spelers als Mounir El Hamdaoui (Fiorentina) ,Oussama Assaidi (Liverpool), John Guidetti (Manchester City) en Ryo Miyaichi (Arsenal) in de gaten houden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!