Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC praat met Tottenham over samenwerking


14 augustus 2013 - Roda JC Kerkrade is in gesprek met Tottenham Hotspur over een mogelijke samenwerking, zo meldt Dagblad De Limburger. Tottenham Hotspur is op zoek naar een partner in de Eredivisie waar het op verschillende gebieden mee kan samenwerken.

Tottenham Hotspur gaf oud-trainer Ton Caanen de opdracht in Nederland kandidaatclubs te vinden. Uiteindelijk kwamen Caanen en Tottenham al snel uit op Roda JC hoewel de oud-trainer ook de naam van Feyenoord in Londen had laten vallen.

"We zijn bij elkaar langs geweest en hebben de intentie uitgesproken om met elkaar samen te werken. We gaan nu, met Ton Caanen als tussenpersoon, bekijken op welke gebieden we die samenwerking gaan invullen", aldus algemeen directeur Marcel van den Bunder in gesprek met Dagblad De Limburger.

"Tottenham is op zoek naar clubs om jonge, talentvolle spelers te stallen die in Engeland weinig speeltijd zullen krijgen. Ik heb aangegeven dat Roda een ideale partner zou zijn. Tottenham heeft na enkele gesprekken dat advies overgenomen", zo gaat Caanen, die al vaker door Tottenham vaker wordt ingeschakeld, in De Limburger.

In september gaan Marcel van den Bunder en Ton Caanen terug naar Londen. Van den Bunder: "Dan gaan we mogelijk concreet invullen op welke vlakken de samenwerking vorm moet krijgen. Je moet er beide profijt van hebben. Daarom kijken we op meerdere vlakken waar we elkaar kunnen versterken en kennis kunnen uitwisselen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!