Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman praat vandaag met Armenteros


15 augustus 2013 - Samuel Armenteros hoopt vandaag zijn tijdelijke overgang naar Feyenoord af te ronden. Een belangrijke voorwaarde is dat hij een positief gevoel over houdt aan zijn gesprek met trainer Ronald Koeman.

Armenteros wil duidelijkheid krijgen over het perspectief in Rotterdam-Zuid. De uitkomst van het gesprek is bepalend voor de toekomst van Armenteros. Of hij gaat door naar de medische keuring of de aanvaller keert terug naar Brussel. Armenteros wil voorkomen dat hij ook bij Feyenoord nauwelijks aan spelen toe zal komen.

Na zijn vertrek bij Heracles Almelo in januari speelde Armenteros slechts vier competititeduels. Mocht het tot een overgang komen dan is Armenteros inzetbaar in de Klassieker tegen Ajax. Armenteros moet Feyenoord meer offensieve opties gaan bieden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!