Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

West Ham United bekijkt Martins Indi


15 augustus 2013 - West Ham United lijkt serieus in de markt voor Bruno Martins Indi. Scouts van The Hammers bekeken de 21-jarige verdediger zowel tijdens PEC Zwolle - Feyenoord als in de oefeninterland tussen Portugal en het Nederlands Elftal.

West Ham United wil met een aantal gerichte versterkingen aan proberen te haken bij de subtop in de Premier League. Het moet de opstap zijn naar meer. Vanaf 2016 betrekt de club het Olympisch Stadion van Londen. Doel is om dan in de Champions League actief te zijn. Ambities en geld is er voldoende. Zo trek de club al Andy Carroll en Stewart Downing van Liverpool aan, kwam de Spaanse doelman Adrian van Real Betis Sevilla over en werd Roemeens international Razvan Rat gekocht van Shakhtar Donetsk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!