Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Duits en Italiaanse interesse in Eriksen


15 augustus 2013 - Het blijft spannend rondom Christian Eriksen. Blijft de middenvelder nog een jaartje in Amsterdam of trekt hij alsnog naar een grotere competitie. Zaakwaarnemer Martin Schoots gooit weer wat olie op het vuur.

In gesprek met de Deense krant Ekstrabaldet geeft Schoots namelijk te kennen dat er interesse is van een club uit de Serie A en een club uit de Bundesliga. Eriksen zal Ajax alleen verruilen voor een club uit een van de grootste competities in Europa, die actief is in de Champions League en om de titel zal strijden.

Engelse media claimen directer dat Liverpool en Tottenham daarom niet meer in de race zijn. Beide clubs ontbreken komen seizoen op het miljoenenbal. Schoots acht een langer verblijf in Amsterdam reëel. 'Hij is nog erg jong en erg dankbaar om bij Ajax te zijn. Er zijn nu geen onderhandelingen over een nieuw contract, maar dat zullen we zeker gaan doen, indien hij nog steeds Ajacied is als de zomer voorbij is.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!