Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil Matavz niet kwijt


16 augustus 2013 - Tim Matavz heeft zijn zinnen gezet op een vertrek van PSV. De Sloveense aanvaller zou PSV graag verruilen voor Malaga. PSV wenst echter niet mee te werken tenzij er een exoirbitant bedrag op tafel komt.

"Phillip (Cocu, red.) is heel tevreden over Tim en Jürgen (Locadia, red.), twee goede spitsen die elkaar aanvullen. We willen beiden behouden", aldus technisch manager Marcel Brands in gesprek met De Telegraaf. Trainer Philip Cocu wissels nog al iets af, de ene wedstrijd speelt Locadia de andere wedstrijd Matavz. Dat voelt voor Matavz niet lekker. Brands: "Het is allemaal erg voorbarig. We hebben net vier wedstrijden achter de rug, waarvan hij bij de helft in de basis is begonnen."

Zaakwaarnemer Van Ginkel wil nu een gesprek met de clubleiding. Brands: "Als een speler daar behoefte aan heeft, gaan we praten. Maar we gaan Matavz niet verkopen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!