Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Armenteros is niet vervanger Pelle


16 augustus 2013 - Samuel Armenteros is niet de vervanger van Graziano Pelle. Die geruchten deden de ronde in Rotterdam-Zuid omdat de Italiaanse aanvaller zwaar teleurgesteld zou zijn in Feyenoord. Een bod uit het Midden-Oosten die Pelle in een klap onafhankelijk zou maken werd geweigerd.

"Dat is sterk overdreven", zegt Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, vandaag in het Algemeen Dagblad. "Het klopt dat hij er best mee heeft gezeten. Maar hij heeft de knop omgezet. Er was een tussenpersoon die ons een indicatie gaf wat Pellè ons eventueel zou kunnen opleveren. Concreter is het nooit geworden. Het bedrag dat werd genoemd kwam niet eens in de buurt van wat voor ons bespreekbaar zou zijn. We konden dat intern, dus naar de technische staf en de spelersgroep toe, niet verkopen."

"En extern, naar onze supporters, al helemaal niet. We hebben het hier wel over de topscorer. Wat ons betreft is die interesse nooit een serieuze zaak geweest", zo gaat Van Geel verder. "Na het vertrek van Guyon Fernandez zochten we al langer naar een aanvaller die op meerdere posities uit de voeten kan. Samuel is die speler. We hebben nu meer mogelijkheden. Het heeft niets met Pellè te maken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!