Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Scheurtje in trommelvlies Alderweireld


19 augustus 2013 - Toby Alderweireld bracht na afloop van de gewonnen Klassieker een bezoek aan het ziekenhuis. De duels met Graziano Pele hadden zijn sporen achtergelaten. Uit onderzoek in het ziekenhuis bleek dat Alderweireld een gaatje in zijn trommelvlies had opgelopen.

"Ik heb een gaatje in mijn trommelvlies en ga naar het ziekenhuis", aldus Alderweireld in gesprek met De Telegraaf. "Ik kreeg drie tikken van Graziano Pelle. Niet expres waarschijnlijk, maar wel vervelend. Er kwam bloed uit mijn oor, ik hoorde een suis en de dokter zag een gaatje. Soms gaat dat vanzelf dicht. In het ziekenhuis gaan ze nu kijken of het moet worden geopereerd of niet."

Niet veel later klonk Alderweireld een stuk opgewekter: "Een operatie is niet nodig. Hopelijk herstelt mijn oor zo. Het meespelen tegen sc Heerenveen vrijdag is geen probleem."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!