Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC zet Alex Pastoor op straat


19 augustus 2013 - Na drie wedstrijden, nul punten en slechts twee gescoorde goals en veertien tegen is het doek gevallen voor Alex Pastoor als coach van NEC. Dat maakte de Nijmeegse club vandaag bekend.

De 46-jarige oefenmeester zat afgelopen weekend nog bij NEC op de bank. Zijn elftal verloor met maar liefst 5-1 op eigen veld van PEC Zwolle. Dat was de spreekwoordelijke druppel. Daarmee heeft Pastoor de 'eer' om de eerste trainer in de het Nederlandse betaald voetbal te zijn die in het seizoen 2013-2014 wordt ontslagen.

Technisch directeur a.i. Edo Ophof op de website van NEC: "Wij zien vanwege de huidige resultaten op voetbalgebied geen toekomst meer tussen Alex Pastoor en N.E.C. We hopen op korte termijn een nieuwe invulling te kunnen geven aan deze functie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!