Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw drain voor Siem de Jong


19 augustus 2013 - Een flinke tegenvaller voor Siem de Jong. De aanvoerder van Ajax heeft zich opnieuw in het ziekenhuis moeten melden. De Jong zal wederom een aantal dagen in het ziekenhuis moeten verblijven.

Vorige week kampte De Jong met kortademigheid en werd er uiteindelijk een klaplong ontdekt. De Jong moest zich laten opnemen omdat er een drain moest worden aangebracht. Afgelopen weekend werd De Jong uit het ziekenhuis ontslagen, op zondag bekeek hij nog de Klassieker in de Amsterdam ArenA die Ajax met 2-1 van aartsrivaal Feyenoord won.

Vandaag moest De Jong zich opnieuw in het ziekenhuis melden. Er is besloten opnieuw een drain in te brengen. Het is onbekend of dit nog consequenties heeft voor zijn rentree. Aanvankelijk was het de verwachting dat De Jong zes weken buitenspel zou staan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!