Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC aast op overbodig Twente duo


19 augustus 2013 - NEC nam vandaag afscheid van Alex Pastoor. De club is niet alleen op zoek naar een nieuwe trainer maar hoopt ook nog voor het einde van de transfermarkt haar selectie te versterken.

Volgens Voetbal International staan Glynor Plet en Peter Wisgerhof nadrukkelijk in de belangstelling van NEC. Beide spelers hebben nog een doorlopend contract bij FC Twente maar zijn in Enschede op een zijspoor beland geraakt. FC Twente zou Plet enkel en alleen willen verkopen. Vorig jaar verhuurde de Tukkers de aanvaller nog aan het Belgische RC Genk. Naast NEC zou ook FC Utrecht belangstelling hebben. FC Utrecht komt pas in actie mocht Mulenga vertrekken.

Peter Wisgerhof is al zeer bekend met NEC. Tussen 2000 en 2009 speelde de verdediger al in Nijmegen. De routinier hoopt zijn loopbaan als basiskracht af te sluiten en dus niet op de bank in Enschede. Een vertrek van de 33-jarige Wisgerhof past ook prima in de plannen van FC Twente om verder te verjongen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!