Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen legt Marzo vast


19 augustus 2013 - SC Heerenveen krijgt meer defensieve mogelijkheden. Vandaag legden de Friezen namelijk de 22-jarige Stefano Marzo vast. De voormalig jeugdspeler van PSV maakte indruk tijdens een proefperiode en tekende bij de club van Marco van Basten een eenjarig contract.

Marzo speelde tussen 2003 en 2012 in de jeugdopleiding van PSV. Op 15 december 2011 speelde hij zijn enige officiële duel voor PSV, het betrof een Europa League duel tegen Dinamo Boekarest. In 2012 besloot de Belgische back met Italiaanse roots zijn geluk te beproeven bij Beerschot AC maar na het faillissement van die club zat hij zonder werkgever.

De rechtsback hoopt in Friesland nu zijn debuut in de Eredivisie te maken. Marzo op de website van SC Heerenveen: 'Heerenveen is een prachtige club. Ik heb de vorige twee weken al meegetraind met de selectie en dat beviel erg goed. Ik heb nog een paar weken nodig om helemaal fit te worden. Ik heb erg veel zin in om hier te beginnen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!