Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toivonen kan Norwich vergeten


20 augustus 2013 - Ola Toivonen is nog altijd niet weg bij PSV. Eerder deze zomer legde hij een aanbod van Norwich City naast zich neer en bij PSV krijgen spelers als Wijnaldum en Maher de voorkeur. PSV hoopte nog op een nieuwe poging van Norwich City maar dat lijkt niet te gebeuren.

Norwich City was bereid 5,7 miljoen euro neer te tellen voor Toivonen. De Zweeds international twijfelde en dat lijkt nu tegen hem te werken. Norwich City is namelijk nagenoeg rond met Johan Elmander. Bij Norwich City staat sinds deze zomer al Leroy Fer en Ricky van Wolfswinkel onder contract. Fer is geblesseerd terwijl Van Wolfswinkel afgelopen weekend al zijn eerste goal maakte.

Johan Elmander, die een verleden bij Feyenoord heeft, kon vertrekken bij Galatasaray. De 32-jarige aanvaller was de derde spits in de pikorde achter Burak Yilmaz en Didier Drogba staat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!