Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil af van Sekou Cisse


20 augustus 2013 - De clubleiding van Feyenoord heeft Sekou Cisse opnieuw laten weten dat hij mag vertrekken. Feyenoord hoopt zo nog iets van de transfersom terug te zien. Cisse heeft in Rotterdam-Zuid namelijk nog maar een contract tot volgend jaar zomer.

Jean-Paul Boëtius, Elvis Manu, Wesley Verhoek, Ruben Schaken of John Goossens kregen al de voorkeur boven Cisse. Daar is nu ook nog eens Samuel Armenteros die gehuurd wordt van Anderlecht bijgekomen. Afgelopen weekend zat Cisse al niet meer bij de wedstrijdselectie van Ronald Koeman voor het duel met Ajax.

'We hebben Sekou nogmaals te kennen gegeven dat hij mag vertrekken', zegt technisch directeur Martin van Geel vandaag in AD Sportwereld. 'Dat wist hij al, maar er zijn nog altijd twee weken voor hem om een club te vinden.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!