Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toekomst Manolev in ongewis


20 augustus 2013 - De toekomst van Stanislav Manolev in Eindoven was al twijfelachtig. Toch hoopte PSV nog een transfersom voor de Bulgaars international te incasseren. Inmiddels neemt PSV er al genoegen mee dat Manolev transfervrij vertrekt.

Een club die Manolev wil overnemen zal het salaris van de back volledig voor zijn rekening moeten nemen. PSV is dan bereid de rechtsback transfervrij te laten gaan. Manolev is in Eindhoven voorbij gestreefd door Joshua Brenet en aankoop Santiago Arias.

Gisteren (maandag) maakte Manolev zelfs zijn opwachting met Jong PSV in de Jupiler League. PSV verhuurde Manolev de tweede helft van vorig seizoen nog aan Fulham van Martin Jol. Manolev heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2014.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!