Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bielefeld aast op Anass Achahbar


20 augustus 2013 - Feyenoord is nog altijd op zoek naar een geschikte club om Anass Achahbar aan te verhuren. Mogelijk gaat Achahbar zijn wedstrijden afwerken in de Tweede Bundesliga. Arminia Bielefeld heeft namelijk interesse, vorige week kreeg de jonge aanvaller al een rondleiding in de SchuCo Arena.

'De interesse van Bielefeld is serieus', zegt technisch directeur directeur Martin van Geel van Feyenoord in gesprek met Voetbal International. 'We praten nu met de club en onderzoeken de mogelijkheden voor de verhuur van Anass. Voor zijn carrière is het beter als hij ergens aan spelen toekomt omdat wij bij Feyenoord momenteel veel aanvallers onder contract hebben, zeker na de komst van Samuel Armenteros.'

Feyenoord wil graag dat Achahbar wekelijks aan spelen toekomt. Aanvankelijk ging de voorkeur uit naar de Eredivisie. Alleen Go Ahead Eagles had vage interesse in de jeugdinternational. Mogelijk biedt de sterke Tweede Bundesliga nu uitkomst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!