Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wacht op Corona


21 augustus 2013 - FC Twente heeft de komst van het Mexicaanse toptalent Jesus Manuel Corona nog altijd niet uit het hoofd gezet. Met nog enkele weken te gaan voor het sluiten van de transfermarkt begint de tijd voor FC Twente wel te dringen.

Ook Evander Sno wil weten waar hij aan toe is. De middenvelder traint al enige tijd mee in Enschede maar heeft tot nu toe enkel te horen gekregen dat hij langer mag mee blijven trainen. Een contract zit er voor de controleur nog niet in.

Mocht de transfer van Corona alsnog afketsen, het begint immers nu wel al heel lang te duren, dan komt PEC-speler Youness Mokhtar in beeld. Aan Mokhtar hangt een ander prijskaartje dan Corona en de verwachting is dan ook dat in dat geval ook Sno een aanbieding kan verwachten.

FC Twente verzamelde na drie duels zeven punten en staat daarmee derde in de Eredivisie. Komend weekend wacht de eerste grote test voor het elftal van Jansen en Schreuder. FC Twente gaat zondag nameljik op bezoek bij Vitesse.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!