Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boulahrouz ziet niets in Antalyaspor


21 augustus 2013 - Khalid Boulahrouz voelt niets voor een transfer naar het Turkse Antalyaspor. Een aanbod van die club heeft 'De Kannibaal' naast zich neer gelegd, dat meldt de Portugese krant A Bola.

Ondanks een contract tot de zomer van 2015 mag Khalid Boulahrouz vertrekken bij Sporting Lissabon. De club heeft het financieel zwaar en moest daardoor al noodgedwongen afscheid nemen van spelers als Van Wolfswinkel (Norwich City), Arias en Schaars (beide PSV). Boulahrouz moet de volgende worden die uit Lissabon vertrekt. Het Antalyaspor waar ook Ismaeil Assaiti speelt past niet in dat plaatje.

Eerder werd Boulahrouz al in verband gebracht met West Ham United en Cardiff City. De 31-jarige Boulahrouz speelde eerder voor RKC Waalwijk, Hamburger SV, Chelsea, Sevilla en Stuttgart.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!