Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente legt Corona vast


22 augustus 2013 - Een flinke slag voor FC Twente op de transfermarkt. Het Mexicaanse toptalent zal op korte termijn worden verwelkomd. Jesus Manuel Corona gaat Monterrey voor 3,7 miljoen euro verruilen voor de Tukkers. In Enschede ligt voor Corona een vierjarig contract klaar.

Corona staat te boek als een van de grootste talenten. Eerder deze zomer maakte Corona nog een grote indruk met Mexico op het WK voor spelers onder 20 jaar in Turkije. Corona kiest bewust voor de Eredivisie ondanks belangstelling van clubs als Borussia Dortmund en FC Porto. Corona, die nog medisch moet worden gekeurd, zal na een medische keuring nog een werkvergunning moeten krijgen. De verwachting is dat Corona pas medio september voor het eerst inzetbaar is.

"Wij zijn heel blij dat Corona de stap naar Europa kan maken", aldus zijn zaakwaarnemer Bunge in gesprek met De Telegraaf. "De Nederlandse competitie is een goede instap voor spelers die vanuit Latijns-Amerika naar Europa komen. Hier kunnen ze zich ontwikkelen om vervolgens de stap naar een grotere competitie te maken. Veel grote spelers zijn hun carrière in Nederland begonnen."

FC Twente bekostigde de transfers met extern geld. Een aantal gefortuneerde sponsoren sprong bij. FC Twente zit namelijk met een ontzettend hoge hypotheeklast voor haar Grolsch Veste.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!