Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Atletico Madrid biedt tevergeefs op Alderweireld


23 augustus 2013 - Atletico Madrid heeft tevergeefs aangeklopt bij Ajax voor Tody Alderweireld. Een eerste bod werd door Ajax direct geweigerd. Ajax zou denken aan een transfersom van minimaal 7,5 miljoen euro, daar kwam het bod van Atletico Madrid niet bij in de buurt.

Volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws komt Atletico Madrid mogelijk snel terug met een beter bod. Zeker nu Alderweireld te kennen heeft gegeven wel iets te voelen voor een overgang naar de tweede club van Madrid. Bij Atletico komt hij ook nog eens zijn landgenoot Thibaut Courtois tegen.

Bij Atletico Madrid krijgt Alderweireld de kans om in de Champions League uit te komenen en te strijden om plek drie in de Primera Division achter FC Barcelona en Real Madrid. Alderweireld heeft bij Ajax nog een contract tot volgend jaar zomer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!