Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO blij met komst Mathias Gehrt


23 augustus 2013 - ADO Den Haag versterkte zich gisteren met Mathias Gehrt. De aanvallender middenvelder uit Denemarken tekende in de Residentie een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog eens twee jaar.

Gehrt in gesprek met het Algemeen Dagblad: "Ik wilde graag in de Nederlandse Eredivisie spelen, zodat ik me verder kan ontwikkelen. Daarvoor krijg ik nu de gelegenheid. Schitterend om tegen clubs als PSV, Ajax en Feyenoord te mogen spelen. En ADO speelt aanvallend, dat past bij me. Voor mij is ADO de perfecte match."

Ook trainer Maurice Steijn toonde zich in zijn nopejs met zijn nieuwste aanwinst: "Ik ben trots dat ADO zo'n speler kan halen. Er was veel interesse voor Mathias. Hij heeft alle nationale jeugdelftallen doorlopen. Hij stond al langer op ons lijstje. Hij heeft diepgang en is handig aan de bal."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!