Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Grieks avontuur lonkt voor Braafheid


25 augustus 2013 - De Champions League lonkt voor Edson Braafheid. De dertigjarige linksback kan aan de slag bij het Griekse PAOK Saloniki waar Huub Stevens samen met Ton Lokhoff sinds deze zomer de scepter zwaait.

Volgens Griekse media is er bijna een akkoord tussen PAOK Saloniki en Hoffenheim. De Duitse club voelt niets voor een gezamenlijke toekomst met Braafheid. Op dit moment traint Braafheid al niet meer mee met de eerste selectie. Afgelopen seizoen werd Braafheid verhuurd aan FC Twente.

PAOk Saloniki speelde afgelopen week in Gelsenkirchen met 1-1 gelijk tegen Schalke 04. In Thessaloniki hoopt PAOK met de steun van haar fanatieke aanhang te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Eerder huurde PAOk al Stoch (Fenerbahce) en Necid (CKSA Moskou).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!