Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bosz hoopt nog op versterkingen


25 augustus 2013 - De transfermarkt is nog ruim een week open en als het aan Peter Bosz ligt komt er nog versterking voor Vitesse. De Arnhemmers hielden zich tot dusver opvallend rustig op de transfermarkt.

Vitesse zag deze zomer spelers als Van Ginkel (Chelsea) en Bony (Swansea City) vertrekken. Daarnaast keert de jonge verdediger Kalas niet meer terug. Kalas speelde de afgelopen twee jaar op huurbasis van Chelsea in Arnhem en daar zal het bij blijven. Chelsea hoopt Kalas in een grotere competitie te kunnen stallen. Ondertussen trok Vitesse alleen Vejinovic (Heracles Almelo) en Leerdam (Feyenoord) aan, beide spelers kwamen transfervrij over. Van Chelsea kwamen Cuevas en Piazon op huurbasis.

Peter Bosz vandaag na afloop van Vitesse - FC Twente in gesprek met Omroep Gelderland: 'Ik heb gezegd dat het zeer welkom zou zijn dat we ons in elke linie nog versterken. Nee, dat we nu met 1-0 winnen, zal Jordania niet op andere gedachten brengen. Zo praten we niet met elkaar.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!