Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord laat Pelle niet gaan


25 augustus 2013 - Graziano Pelle heeft de smaak dit seizoen al goed te pakken. In de eerste vier wedstrijden van het seizoen maakte de Italiaanse aanvaller al vijf doelpunten. Vandaag maakte hij er drie toen NAC Breda op bezoek kwam in De Kuip.

Feyenoord-coach Ronald Koeman hoopt dat Graziano Pelle ook na het sluiten van de transfermarkt op 2 september nog in zijn selectie zit. Die kans is zeer groot want Feyenoord wil Pelle in principe niet kwijt. Om die reden werd een bod uit het Midden-Oosten onlangs afgewezen. Na de 1-0 vierde Pelle zijn doelpunt opzichtig met de elf op het veld maar ook de bank. 'Dat geeft aan dat hij zijn situatie heeft afgesloten', zei Koeman in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'Misschien begrijpt hij na vandaag dat we hem niet willen verkopen.'

Koeman vervolgt: 'Graziano is een fantastische spits, die nu al weer op vijf goals staat. Als hij het rendement van vorig seizoen nu weer haalt, ben ik er van overtuigd dat hij die stap altijd nog een keer kan maken. Het moet financieel en sportief goed voor hem zijn. Dat is het belangrijkste voor hem op zijn leeftijd.' Pelle scoorde vorig seizoenen 27 keer in de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!