Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Atletico Madrid niet bereid 7 miljoen te betalen


26 augustus 2013 - Het is nog even afwachten of Toby Alderweireld nog een seizoen bij Ajax blijft. En vervolgens is het de vraag waar de toekomst van de Belgisch international ligt. Atletico Madrid heeft in ieder geval belangstelling maar is niet van plan om direct 7 miljoen euro te betalen.

Alderweireld kreeg al een indicatie van het salaris wat hij bij Atletico Madrid zou kunnen opstrijken. Een vier- of vijfjarig contract in de Spaanse hoofdstad moet geen enkel probleem opleveren. Toch is een transfer allerminst zeker. "Atletico heeft zich gemeld en in het weekeinde een bod uitgebracht, maar dat is niet van een niveau voor een Belgisch international en dus afgewezen", stelt Ajax-directeur voetbalzaken Marc Overmars in gesprek met De Telegraaf.

Norwich City en Spartak Moskou waren tot dusver bereid om 7 miljoen euro neer te tellen. Atletico Madrid is dat niet van plan. De rood-witte club uit Madrid denkt aan een transfersom van circa 4 tot 5 miljoen euro dat door prestaties in de Champions League met bonussen kan oplopen tot 7 miljoene euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!