Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Turkse en Duitse interesse in Cisse


26 augustus 2013 - Sekou Cisse vertrekt mogelijk nog voor het einde van de transfermarkt, 2 september, bij Feyenoord. Er bestaat voor de Ivoriaanse aanvaller belangstelling uit Duitsland en Turkije. In Rotterdam-Zuid is er sowieso geen toekomst meer voor de spits.

In de zomer van 2009 betaalde toenmalig technisch directeur Leo Beenhakker nog 4 miljoen euro aan Roda JC voor Sekou Cissé. De Ivoriaanse aanvaller kon in De Kuip nooit imponeren en staat al enige tijd op de nominatie om uit Rotterdam te vertrekken. Zijn aflopende contract wordt sowieso niet verlengd.

Cissé in gesprek met De Telegraaf: "Ik kan naar een Turkse club maar daar ligt mijn ambitie niet. In Duitsland gaat het om een club uit de tweede Bundesliga en dus wacht ik nog even op andere ontwikkelingen." Feyenoord hoopt dat de Afrikaanse aanvaller nog voor het einde van de transfermarkt vertrekt. De aanvaller krijgt een fors salaris, mocht dat wegvallen dan kan Feyenoord zelf ook nog iets op de transfermarkt doen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!