Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Duarte droomt van transfer naar PSV of Ajax


26 augustus 2013 - De transfercarroussel lijkt bij een aanstaande transfer van Gareth Bale naar Real Madrid op volle gang te komen. De verwachting is dat dit ook impact gaat hebben op de Nederlandse markt. Lerin Duarte kan zodoende zo maar over een week speler van Ajax of PSV zijn.

Tottenham Hotspur krijgt deze week vermoedelijk 99 miljoen euro te besteden en zal dat geld ook weer op de transfermarkt gaan uitgeven. Het betekent een extra impuls voor de transfermarkt. Het is niet uitgesloten dat clubs uiteindelijk bij Ajax of PSV gaan aankloppen voor spelers als Christian Eriksen en Ola Toivonen. De 23-jarige Duarte zou dan zo maar zijn gedroomde transfer kunnen krijgen.

"In mijn achterhoofd speelt het wel en ik kijk af en toe op internet naar de voetbalnieuwtjes om te zien wat er gebeurt", aldus Heracles-speler Duarte in gesprek met De Telegraaf, "De stap hogerop is beter voor mijn ontwikkeling en daar hoop ik wel op. Maar als het niet gebeurt, focus ik me volledig op Heracles."

Duarte zou circa 2 miljoen euro moeten kosten. Eerder deze transferperiode klopte Ajax nog tevergeefs in Almelo aan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!