Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Enoh blijft flirten met Olympiakos


26 augustus 2013 - Eyong Enoh lijkt Ajax deze transferperiode nog te gaan verlaten. Met name het Griekse Olympiakos is zeer concreet. Ook het Engelse Crystal Palace heeft zich inmiddels bij het management van de international van Kameroen gemeld.

De 27-jarige middenvelder lijkt aan te willen sturen op een transfer naar Olympiakos. Enoh vertelde tegenover De Telegraaf: "Het is een goede optie. Olympiakos is een Champions Leaguedeelnemer en een gevestigde naam in Griekenland. Mijn zaakwaarnemer is in gesprek."

Enoh gaf ook te kennen dat er meer belangstelling is. "Crystal Palace heeft zich gemeld. Ik ben vereerd door de interesse, maar praat nu eerst met Olympiakos." Voor Enoh is bij Ajax geen toekomst meer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!