Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV met Wijnaldum en Bakkali naar Milaan


26 augustus 2013 - Georginio Wijnaldum en Zakaria Bakkali reizen gewoon met PSV af naar Milaan. Woensdag speelt PSV de return in de laatste voorronde van de Champions League tegen AC milan. Beide spelers zijn nog twijfelgevallen.

Dinsdagavond op de laatste training zal worden bekeken of Wijnaldum en Bakkali woensdagavond inzetbaar zijn. Bakkali liep twee weken geleden een liesblessure op en kwam sindsdien niet meer in actie. Wijnaldum moest afgelopen weekend het veld tijdens Heracles Almelo - PSV (1-1) geblesseerd verlaten. De aanvoerder van PSV kampt met enkelklachten.

De verwachting is dat trainer Philip Cocu geen enkel risico zal nemen met de zeventienjarige Bakkali. De jonge buitenspeler krijgt mogelijk een rol toebedeeld als invaller. Ji-Sung Park wordt als vervanger aan de aftrap verwacht. PSV moet in het San Siro een goed vervolg gaan geven aan de 1-1 in Eindhoven.

Wed 50 euro GRATIS op AC Milan - PSV

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!