Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Basten moet vertrek Finnbogason vrezen


26 augustus 2013 - SC Heerenveen moet dan toch gaan vrezen voor een vertrek van haar sterspeler Alfred Finnbogason, zo meldt Omrop Fryslan. De Friese club heeft Cardiff City namelijk toestemming gegeven om met de IJslandse aanvaller om de tafel te gaan.

De 24-jarige Finnbogason scoorde vorig seizoen 24 keer in de Eredivisie. Dit seizoen staat de teller ook al weer op 6 goals in 4 duels. Finnbogason heeft toestemming gekregen om met Cardiff City te gaan praten. Tegelijkertijd heeft SC Heerenveen de aanvaller uit IJsland een voorstel gedaan om zijn contract tegen verbeterde voorwaarden te verlengen.

Volgens interim-directeur Gaston Sporre van SC Heerenveen heeft Cardiff City nog geen officieel bod op Finnbogason gedaan. Dat SC Heerenveen toestemming heeft gegeven om te praten duidt er op dat de Premier League club uit Wales wel een indicatie heeft gegeven wat men voor de aanvaller over heeft. SC Heerenveen denkt aan een transfersom van minimaal 10 miljoen euro.

SC Heerenveen was de afgelopen jaren bijzonder succesvol in het verkopen van aanvallers. Onder andere Jon Dahl Tomasson, Ruud van Nistelrooy, Klaas Jan Huntelaar, Afonso Alves en vorig jaar zomer nog Bas Dost leverden SC Heerenveen miljoenen op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!