Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord laat Kongolo niet gaan


27 augustus 2013 - Feyenoord wil Terence Kongolo onder geen beding laten vertrekken. De jeugdinternational hoopte verhuurd te worden aan een andere club uit de Eredivisie maar technisch directeur Martin van Geel is van mening dat Kongolo erg dicht tegen het eerste elftal aan zit.

"Dat hebben we ook de speler en zijn zaakwaarnemer verteld. Hij is te belangrijk voor Feyenoord om nu te worden verhuurd. We willen hier aan zijn ontwikkeling werken", aldus Van Geel in gesprek met De Telegraaf. Deze uitspraak moet wel in het perspectief van een mogelijke transfer van Martins Indi worden gezien. Mocht de international vertrekken dan wil Feyenoord zijn vertrek intern oplossen met de negentienjarige Kongolo.

Twee andere jonge verdedigers mogen De Kuip wel tijdelijk verlaten. Matthew Steenvoorden en Jordy van Deelen (beide 20 jaar) mogen op huurbasis naar een andere club uit de Eredivisie. Van Deelen speelde dit seizoen nog als vervanger van Janmaat tegen FC Twente maar is inmiddels door Sven van Beek in de pikorde voorbijgestreefd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!