Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anton Janssen nieuwe trainer NEC


27 augustus 2013 - Anton Janssen wordt de nieuwe trainer van NEC. De Nijmeegse club stelde de oud-speler aan als opvolger van de vorige week ontslagen Alex Pastoor. Janssen was op dit moment werkzaam als hoofdtrainer van FC Oss.

Janssen was als speler twee periodes actief in Nijmegen. In de beginfase van zijn actieve loopbaan maakte hij de stap van de jeugdopleiding van NEC naar het eerste elftal. Later keerde hij terug in Nijmegen nadat hij onder andere in 1988 de Europa Cup 1 met PSV had gewonnen.

Ook als trainer is NEC geen onbekend voor Janssen. Zo was hij eerder trainer van de A1. Ook liep hij stage bij het eerste elftal. Later was Janssen trainer bij Jong PSV en Gemert. Naast Janssen komt ook een ander clubicoon de technische staf verwelkomen. Jack de Gier gaat aan de slag als assistent-trainer. Ook Ron de Groot en Wilfried Brookhuis gaan als assistent aan de slag.

Technisch directeur a.i. Edo Ophof: "Met hoofdtrainer Anton Janssen en zijn assistent Jack de Gier, Ron de Groot en Wilfried Brookhuis hebben wij in onze ogen de juiste personen bij N.E.C. die inhoud geven aan alle facetten die vandaag de dag van Eredivisie trainers gevraagd worden. Beide heren kennen de club goed en ademen de clubcultuur. Zij passen dan ook uitstekend bij de visie en werkwijze van N.E.C. waarbij ontwikkeling een prominente plek inneemt. Onder De Gier, De Groot en Brookhuis"

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!