Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tottenham biedt op Christian Eriksen


28 augustus 2013 - Ajax moet nog altijd vrezen voor een vertrek van Christian Eriksen. Na wekenlange speculatie heeft Tottenham Hotspur inmiddels ook een eerste bod bij Ajax neergelegd.

Tottenham Hotspur is bereid 7 miljoen euro voor Eriksen neer te tellen. Ajax denkt zelf aan een transfersom van circa 15 miljoen euro. Met het oog op het nog 1 jaar doorlopende contract achten marktkenners dat niet reeel. De verwachting is dat beide partijen elkaar kunnen vinden in de regio van 10 miljoen euro.

Eerder deze zomer bereikte Ajax al een akkoord met Bayer Leverkusen. Eriksen voelde zelf niets voor een overgang naar deze Bundesligaclub. Russische belangstelling werd eerder al terzijde geschoven. Verder is het nog behoorlijk rustig rondom de Deens international.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!