Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

HSV op de tribune voor Bulthuis


28 augustus 2013 - Hamburger SV is van plan zaken te doen met FC Utrecht. Verdediger Dave Bulthuis staat namelijk nadrukkelijk in belangstelling van de Bundesligaclub. Afgelopen zondag werd Bulthuis in het thuisduel tegen AZ (2-0) bekeken door technisch directeur Olivier Kreuzer.

Het HSV van Rafael van der Vaart hoopt deze transferperiode nog een verdediger te verwelkomen. Bulthuis werd eerder al eens in verband gebracht met Feyenoord en een aantal Engelse clubs. Nu is het HSV die de 23-jarige Bulthuis op de radar heeft gekregen. De Noord-Duitsers worden ook in verband gebracht met Hedwiges Maduro (Sevilla).

Bulthuis is mogelijk niet de enige speler die nog uit de Domstad vertrekt. Ook Mulenga is nog altijd 'hot'. 'Er liggen wel wat biedingen, maar dat speelt al langer en is ook niet interessant genoeg voor ons', zegt algemeen directeur Wilco van Schaik tegenover VOetbal International. 'Er zit helemaal geen schot in. Het ligt ook aan Jacob zelf wat er de komende dagen gaat gebeuren. We willen in elk geval niet op het laatste moment verrast worden, dus er zal eerder duidelijkheid moeten komen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!