Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen legt Nwofor vast


30 augustus 2013 - Lange tijd leek Roda JC de beste papieren in handen te hebben om Uche Nwofor via een constructie met een Engelse club in handen te krijgen. Het is nu echter Heerenveen dat met een huurconstructie met optie tot koop de Nigeriaan kan verwelkomen.

Nwofor heeft in Venlo nog een contract tot de zomer van 2015. Na de degradatie naar de Jupiler League was de aanvaller met zijn management op zoek naar andere opties. De 21-jarige aanvaller wordt in Friesland gezien als de mogelijke opvolger van Alfred Finnbogason. De IJslandse aanvaller kan deze transferperiode nog vertrekken en anders wordt het mogelijk januari.

Het is de tweede keer dat SC Heerenveen deze transferperiode met VVV Venlo zaken doet. Eerder nam het Yanic Wildschut al definitief van de Limburgers over.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!