Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Blijft Tadic bij FC Twente?


31 augustus 2013 - Blijft Dusan Tadic bij FC Twente of kiest hij voor een nieuwe uitdaging? De Servische buitenspeler kan uit Enschede vertrekken voor een bedrag van minimaal 15 miljoen euro.

Trainer Michel Jansen in De Telegraaf: "Bij ons heeft niemand zich gemeld. De berichten in de media doen echter wel iets met de groep en de trainers, maar we laten ons er niet door uit het lood slaan. Het liefst hoor ik Dusan zeggen: 'Ik blijf, aan mijn lijf geen polonaise'. Dat had hij kunnen zeggen, maar deze situatie zie je overal terug."

De verwachting is dat deze transferperiode in ieder geval Joshua John en Glynor Plet nog vertrekken. FC Kopenhagen zou al een bod van 600.000 euro hebben gedaan op John. Vorig seizoen maakte John indruk op de Deense velden bij FC Nordsjaelland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!