Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lerin Duarte op weg naar Ajax


1 september 2013 - Lerin Duarte gaat naar Ajax. De middenvelder verruilt Heracles Almelo voor een bedrag van circa 3 miljoen euro voor Ajax. Duarte moet in Amsterdam de naar Tottenham Hotspur vertrokken Christian Eriksen doen vergeten.

"Ik ga gewoon mijn eigen spel spelen, dan moet het goed komen. Het is een droom om de stap naar Ajax te maken", aldus de middenvelder in gesprek met de NOS. "De clubs zijn eruit, ik moet alleen nog door de keuring komen en tot een persoonlijk akkoord komen. Normaal gesproken kom ik daar wel uit met de club."

De 23-jarige Lerin Duarte begon zijn loopbaan bij Sparta Rotterdam. In 2011 volgde de overstap naar Heracles Almelo. Sparta deelt op basis van eerdere afspraken mee in de transferinkomsten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!