Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mokhtar wordt in Enschede gekeurd


1 september 2013 - FC Twente staat op het punt om PEC Zwolle te beroven van smaakmaker Younnes Mokhtar, zo meldt De Telegraaf. PEC Zwolle heeft de creatieve middenvelder toestemming om het eigen thuisduel met FC Utrecht te missen voor een medische keuring in Enschede.

Het is onbekend wat PEC Zwolle voor haar 22-jarige smaakmaker incasseert. Vorig jaar betaalde het slechts 75.000 euro aan PSV om de jeugdinternational over te nemen. Mogelijk dat PEC Zwolle nu het tienvoudige van FC Twente ontvangt. PSV zou wel meedelen in de transfer.

FC Twente had al geruime tijd belangstelling in Mokhtar maar kon pas in actie komen als overbodige spelers uit Enschede zouden vertrekken. Het heeft er veel weg van dat Joshua John nog vertrekt naar FC Kopenhagen. Daarnaast wordt ook een vertrek van Tadic niet uitgesloten. De Russische transfermarkt is nog tot 6 september open.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!