Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Glynor Plet laat contract ontbinden


1 september 2013 - Glynor Plet is vrij man. Het nog doorlopende contract werd in goed overleg ontbonden. Plet was bij FC Twente overbodig geworden en kwam in conflict met de clubleiding nadat hij zich moest melden bij de beloften.

Begin 2012 nam FC Twente de aanvaller over van Heracles Almelo. Een succes werd het echter nooit. Plet werd in ht seizoen 2012-2013 namelijk verhuurd aan het Belgische Racing Genk. Daar scoorde hij 10 keer in 22 duels. Dit seizoen had onder andere FC Utrecht belangstelling maar kwamen de clubs er niet uit.

Naast Plet lijkt ook een andere speler die januari 2012 naar FC Twente kwam te vertrekken. Het is Joshua John. Ondanks belangstelling van FC Kopenhagen lijkt John opnieuw aan de slag te gaan bij FC Norsjaelland. Die club huurde John vorig seizoen al van Twente.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!