Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Tadic blijft bij FC Twente'


2 september 2013 - Dusan Tadic verwacht dat hij ook morgen nog onder contract zal staan in Enschede. De Servische buitenspeler heeft het naar zijn zin in de Grolsch Veste terwijl er ook geen concrete belangstelling is.

"Op dit moment speelt er niets. Er kan altijd nog iets komen, maar er is weinig tijd," zegt Tadic vandaag in De Telegraaf. "Het is voor mij geen probleem om bij FC Twente te blijven. Ik heb het goed naar mijn zin." De Servisch international wordt al enige tijd in verband gebracht met een Russisch avontuur.

Hoewel de Russische transfermarkt nog tot 6 september open is worden ook daar geen wonderen meer verwacht. FC Twente wil Tadic enkel en alleen laten gaan voor een bedrag van tussen de 15 en 20 miljoen euro. Dat bedrag lijkt ook te gortig te zijn voor de clubs uit Rusland die belangstelling hebben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!