Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax heeft Duarte definitief binnen


2 september 2013 - Lerin Duarte trekt definitief naar Ajax. Gisteren werden Ajax en Heracles Almelo het al eens over de transfervoorwaarden. Vandaag komt Duarte tot een persoonlijk akkoord met de Amsterdammers.

Duarte werd het in zeer korte tijd met de clubleiding van Ajax eens over een vierjarig contract. Daarmee is de transfer officieel. De 23-jarige middenvelder speelde de afgelopen twee seizoenen voor Heracles Almelo, eerder was hij actief voor Sparta Rotterdam. Duarte had in Almelo nog een eenjarig contract en kost Ajax ongeveer 3 miljoen euro.

Ajax hoopt zich voor het sluiten van de transfermarkt, vandaag om middernacht, nog te versterken met een buitenspeler. Ola John stond lang op het Amsterdamse verlanglijstje maar Benfica is niet bereid om hem tijdelijk te laten gaan. Mogelijk is Eljero Elia (Werder Bremen) nu in beeld. Ook de naam van Zakaria Labyad zoemt nog rond in Amsterdam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!