Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drie nieuwe spelers voor NEC


2 september 2013 - Hekkensluiter NEC heeft haar selectie versterkt met een drietal internationals. Het gaat om Samuel Stefanik, Jakob Jantscher en Marnick Vermijl. Stefanik is international van Slowakije, Jantscher van Oostenrijk en Vermijl is Belgisch jeugdinternational.

NEC kon de transfermarkt op met behulp van een groep investeerders onder leiding van Marcel Boekhoorn. Technisch directeur a.i. Edo Ophof: "De eerste selectie van N.E.C. had behoefte aan directe versterkingen. Met de komst van deze drie spelers geven we de selectie een directe kwaliteitsimpuls. De middenvelder Stefánik en allround aanvaller Jantscher zijn sterke voetballers die net dat beetje extra kunnen brengen dat een team nodig heeft. Vermijl is een rechtsback die over zowel verdedigende als aanvallende voetbalkwaliteiten beschikt. Bovendien heeft hij een geweldige opleiding genoten bij Manchester United."

De 21-jarige Samuel Stefánik is een middenvelder die overkomt van AS Trencin, de club van oud-proef Tscheu La Ling. De middenvelder was de afgelopen jaren onderdeel van Slowakije onder 18, 19, 20 en 21 jaar. Inmiddels is hij ook Slowaaks international. In Nijmegen lag voor de speler een driejarig contract klaar.

Ook 16-voudig Oostenrijks international Jakob Jantscher maakt de overstap naar Nijmegen. Jantscher begon zijn loopbaan bij Stum Graz en speelde vervolgens jarenlang voor Red Bull Salzburg. De Oostenrijkse topclub verhuurde de 24-jarige speler het afgelopen jaar aan het Russische Dinamo Moskou. In Nijmegen tekende Jantscher voor twee seizoenen.

Tot slot is daar Marnick Vermijl. Manchester United nam de rechtsback in 2010 over van Standard Luik. Vorig seizoen speelde Vermijl een keer mee in het eerste elftal in een League Cup duel tegen Newcastle United. In Nijmegen hoopt Vermijl de volgende stap te zetten. Vermijl wordt gehuurd van Manchester United.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!